Bruksvilkår

Vennligst les disse vilkårene og betingelsene («vilkår», «vilkår og betingelser») nøye før du bruker nettstedet vårt (tjenesten) drevet av Oneal Fitness («oss», «vi» eller «vårt»).

Tilgang til og bruk av tjenesten er betinget av at du aksepterer og overholder disse vilkårene. Disse vilkårene gjelder for alle besøkende, brukere og andre som ønsker å få tilgang til eller bruke tjenesten.

Ved å få tilgang til eller bruke tjenesten, godtar du å være bundet av disse vilkårene. Hvis du ikke er enig i noen del av vilkårene, har du ikke tillatelse til å få tilgang til tjenesten.

1. Betingelser for nettbutikk

Ved å godta disse vilkårene, erklærer du at du har nådd myndighetsalderen i din stat eller provins hvor du bor, eller at du har nådd myndighetsalderen i din stat eller provins og at du har gitt oss ditt samtykke til at et av dine mindreårige familiemedlemmer kan bruke denne siden.

Du kan ikke bruke våre produkter til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan ikke bryte lovene i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til opphavsrettslover) når du bruker tjenesten.

2. Generelle vilkår

Vi forbeholder oss retten til å nekte tjenesten til noen, av en hvilken som helst grunn, når som helst.

Du forstår at innholdet ditt (med unntak av kredittkortopplysninger) kan overføres ukryptert og innebære (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å tilpasse seg og overholde tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortopplysninger er alltid kryptert under overføring over nettverk.

3. Nøyaktighet, fullstendighet og aktualitet av informasjon

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun ment for generell informasjon og bør ikke være avhengig av eller brukes som den eneste basisen for å ta avgjørelser uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer aktuelle informasjonskilder. Eventuell avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

4. Endringer i tjenesten og prisene

Prisene på produktene våre kan endres uten forvarsel. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte tjenesten (eller deler eller innholdet derav) når som helst og uten forvarsel. Vi er ikke ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for eventuelle endringer, prisendringer, suspensjon eller avslutning av tjenesten.

5. Produkter eller tjenester

Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet vårt. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i henhold til vår returpolicy.

6. Returer og bytter

Vennligst se vår Returpolicy for informasjon om returer og bytter.

7. Personlig informasjon

Innsending av personlig informasjon gjennom butikken er underlagt vår personvernpolicy.

8. Gjeldende lov

Disse vilkårene skal tolkes og håndheves i samsvar med lovene i US, uavhengig av dets lovkonfliktbestemmelser.

9. Endringer i vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, til å oppdatere, endre eller erstatte noen deler av disse vilkårene og betingelsene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter publisering av eventuelle endringer i disse vilkårene og betingelsene utgjør aksept av slike endringer.

10. Kontaktinformasjon

Spørsmål om vilkår og betingelser skal sendes til oss på service@https://www.onealfitness.com.